26 iunie

Azi a fost zi de dat telefoane și de făcut programări. E uimitor cât de repede și simplu se pot rezolva anumite lucruri. 🙂

După o plimbare târzie cu niște prieteni am trecut pe la un Profi non stop din complex. Am vrut să cumpăr printre altele  și niște produse aflate la reducere, dar fiind obișnuită să fiu “furată” la casă, de data aceasta am fost atentă să văd dacă la casă se aplică reducerea sau nu. Bineînțeles că la casă prețul a fost cel întreg, așa că am rugat-o pe domnișoara care a scanat produsele să le scoată de pe bon deoarece eu nu le doream în condițiile date. A încercat ea să îmi explice că poate se aplică reducerea doar pentru un sortiment anume, nu pentru toate. Și-a dat seama în cele din urmă că nu era redus niciun sortiment. Bun.
La sfârșit a scanat și un plic de supă instant de la maggi, care la raft era redus, iar la casă avea prețul întreg. Am rugat-o să scoată și plicul respectiv iar domnișoara s-a cam enervat, spunându-mi că supa de la maggi nu a fost niciodată la preț redus și că de fapt eu nu am văzut bine eticheta la raft pe care sigur scria că supa rollton e redusă. Mi-am cerut scuze pentru posibila greșeală și aia a fost.

De aceată dată angajata Profi a fost foarte corectă în ce privește restul dat. Am avut de achitat 26,05 lei și mi-a dat rest 23,95 lei (de la 50 de lei). Sunt perfect de acord cu asta. Dar nu înțeleg de ce în anumite situații sunt corecți, iar în alte dăți uită cu desăvârșire să îmi mai dea 30 de bani, 50 sau 70 de bani. Iar când le cer politicos să îmi dea și restul “uitat” se uită chiorâș la mine. Hmmm…..

Doar de curiozitatea mea am trecut apoi pe la raftul cu supă instant să văd dacă sunt eu chiar atât de chioară sau nu. Eh, se pare că nu sunt. Pe eticheta de preț scria că supa maggi e la preț redus. Mi-am permis să scot eticheta de acolo și i-am înmânat-o domnișoarei de la casă.

Oamenii ăștia mă fac să nu mai vreau să cumpăr de la ei.

Take care,

Love,

D.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑