21 iunie.

De ceva vreme tot îmi spun că vreau să mă las de cafea și că aș face mai bine să mă odihnesc corespunzător. Azi am văzut cât de bine face un somn pe măsură și odihnitor. 🙂 (încă n-am lăsat cafeaua )

În seara asta, printre veștile minunate cu condamnarea lui Dragnea (care înca nu e definitivă, din păcate) am văzut că cică din seiful unei biserici penticostale din Timișoara s-au furat o grămădoacă de bani… Eh, când Domnul Iisus le-a zis oamenilor să nu-și adune comori pe pământul ăsta, nu ne-a convenit. Și dacă totuși, ai comori pe pământ…pune-le și tu într-un cont bancar, sau mai multe! :))

Cred că mama își face griji cu privire la ce freză voi avea la nuntă. Mda, după o probă eșuată în care după 3 ore s-au lasat buclele de tot și eu ar trebui să îmi fac griji. Sunt încă destul de calmă; în cel mai rău caz rămân cu părul drept și aia e. Agitată am fost atunci când încă nu vorbisem cu nimeni care să mă coafeze & machieze și din cauza asta am avut un coșmar (pe lângă altele legate de pregătirile de nuntă). Cred că fiecare mireasă ar putea scrie o carte cu toate grijile (care nu s-au adeverit) cu privire la propria nuntă. :))

Take care!

Love,

D.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑